Aanstellingsviering PE Don Bosco

Op 7 juni 2020 zou de viering rond de aanstelling van het team van de Pastorale Eenheid Don Bosco hebben plaatsgevonden in de zondagskerk te Vosselaar. Covid-19 heeft er echter anders over gedacht en daardoor moesten we de viering uitstellen. Een verdere datum in september leek ook niet haalbaar en daarom werd er gekozen voor 31 januari 2021.

Het virus zou tegen die tijd wel bedwongen zijn, zodat we in het nieuwe normaal zouden kunnen vieren. Het werd echter erger dan verwacht met de coronaperikelen, dus zijn we nu genoodzaakt om de viering weer naar een latere datum te verplaatsen.

De aanstellingsviering op 31 januari gaat dus niet door.

Op 5 september 2021 zal Wim Selderslaghs en Lieven Snijers voorgaan in de vooruitgeschoven aanstellingsviering van het team. Wij hopen natuurlijk dat deze viering kan doorgaan in een volle kerk met feestelijke allures. Het vaccinatie-proces zal wellicht ook een positieve invloed op hebben op onze hoop!

Ondertussen zal het team, dat reeds verantwoordelijk gesteld werd door de deken Lieven Snijers, het werk doorzetten en zal de aanstellingsviering een bevestiging zijn van de inzet van de leden van het team tijdens het afgelopen anderhalf jaar.